fre. 25. jan. | Aarhus

DAGGRY - BOGEN OM MYSTERIEVEJEN

Kunstig intelligens og nye fremtidsbilleder udfordrer mennesket fundamentalt. Er der en skjult og glemt vej til ny selvindsigt og udvidet bevidsthed?
Registration is Closed
DAGGRY - BOGEN OM MYSTERIEVEJEN

Time & Location

25. jan. 2019 19.00
Aarhus, Mejlgade 28, 8000 Aarhus, Denmark

About The Event

Bogen 'DAGGRY - Visdommen, Vejen, Valget' åbner mysterie-vejen til transformation af en større selvindsigt og udvidet bevidsthet. Dette mini-seminar introducerer dig til bogen og forfatteren Jon Mostad. Bogen er publiceret på forlaget Lemuel Books i Aarhus, 2018.

Vejen fra en fysisk sanseskabt - og derfor begrænset forståelse af virkeligheden - til en åndelig sanseskapt og derfor udvidet forståelse af virkeligheden, er gemt i dig og er nøglerne til fremtiden.

Bogen introducerer dig til gammel visdom, inviterer dig til en Daggry-proces, hvor du afdækker kroppens skjulte kundskab og finder din sjæls 'tre ansigter'. Gennem viden om dit energilegeme, 'kroppens arkæologi', og ved kanalisering af dit livsformål, identificerer du hindringer, omskaber disse til muligheder og flytter dig selv ind i et større spirituelt billede med nye handlingsmønstre.

DAGGRY er skrevet som et 'narrativ science' baseret på mange års praksis og studier af østlig og vestlig videnskabelig og spirituel litteratur.

PRIS

DKK 350 som inkluderer et styk signeret eksemplar af bogen. Til dig som har købt bogen er prisen DKK 200 mod fremvisning af bogen ved indgangen.

Mød og lær at vide Jon Mostad

Cand mag i pædagogik - Pædagogisk forskningsinstitut, Universitetet i Oslo

Master of Innovation Management, Karlstad universitet, Sverige

Prækvalifisert for doktorgrad i pædagogik, Universitetet i Karlstad, Sverige

Universitetslærer i pædagogik, Norge

Yrkesofficer i Søværnet i Norge

Embedsmand – Sosialministeriet mm, Norge

Virksomhedsutvikler - norske kommuner

Forfatter og «motivational speaker» - influencer sociale media

Registration is Closed

Share This Event